fbpx

Mag. Franz Studener

Obzvláště nás těší, že společnost Frosch získala ocenění GREEN BRAND 2019/2020 poprvé v České republice a v Maďarsku, což jsou pro nás velmi důležité trhy.

Toto je důkazem, že udržitelnost a trend ekologického udržování čistoty šetrného k životnímu prostředí je také v těchto zemích důležitější než kdy jindy.

Jsme hrdi a velmi nás těší, že naše značka Frosch za příkladnou ekologickou orientaci získala ocenění GREEN BRAND Rakousko 2020/2021. Skutečnost, že jsme tuto pečeť kvality obdrželi již po páté dokládá, že naše neustálé úsilí není jednorázovým počinem, ale že nepřetržitě pracujeme na zlepšování ekologických ukazatelů našich produktů i celé společnosti, zejména s ohledem na udržitelnost. Podrobné výsledky validace nám také poskytují cennou zpětnou vazbu a impulsy pro další vylepšování.

Filozofie společnosti Frosch/Erdal je velmi jasná: Vyvíjíme recyklovatelné, tj. trvale udržitelné a vysoce účinné čisticí a hygienická řešení vyznačující se  příkladnou šetrností k životnímu prostředí a pokožce.

Známka kvality GREEN BRAND je udělována společnosti Frosch jako uznání této filozofie a je tak důkazem, že Frosch je společností skutečně šetrnou k životnímu prostředí a zároveň udržitelnou. Známka kvality také významně podporuje komunikaci s našimi maloobchodními zákazníky a spotřebiteli především s ohledem na důvěryhodnost naší ekologické značky.

Ocenění GREEN BRANDS pro nás není jen potvrzením, ale také motivací k důslednému prosazování všech našich aktivit v oblasti udržitelnosti.

Mag. Franz Studener

Generální ředitelErdal GmbH